mot öknen och coachella....

jippi ska äntligen få åka iväg lite. ska åka upp till min aupair familj i palm springs å umgås med dem lite! sen förhoppningsvis kanske få gå på coachella festivalen som ligger precis vid deras hus. älskar tanken på att kunna få gå på festival och ändå leva lyx liv med stor säng, dusch å pool! winner combination=) bajamaja och snusk i tält går bort för mig! har redan fått önskemål och förfrågningar om det finns chans till att få duscha hos mig och kanske sova en natt. tydligen var inte 12 grabbar i en husbil något som lockade=)
ska åka upp med jeff och blaine idag och jag ska se om jag kan få tag i en biljett då de nu är slutsålda! Galet!  

Så gott att få komma iväg lite! festivalen är lite dyr, men det får det vara värt!
 


uppehåll igen....

jag vet återigen har jag varit mer än frånvarande från bloggandet har även fått klagomål på frånvarande i allmänhet. för det ber jag om ursäkt!=)

det har hunnit vara påsk och födelsedagar sen sist och det har varit riktigt bra vill jag lova, lite för bra!

min födelsedag blev en härlig dag med massor av fina uppvaktningar, dessvärre mycket i flytande form=) dagen och kvällen blev lång och jag var mer än glad när den var över. saknaden av familj och vänner hemifrån försökte de andra på plats i SD fixa så gott de kunde. 
 
 
 

 

 
n

 


lite av mina bilder från födelsedags firandet! visa är inte lämpliga för känsliga läsare så de visas endast på begäran;) 


6.9 jordbävning

O shit då har man upplevt sin riktigt första stora jordbävning! vi är nere i mission beach hos killarna å står i köket och pratar när det börjar skaka lite. Courtney säger, ingen fara Sofia är en liten jordbävningen bara. sekunden senare inte så liten längre och killarna ropar att vi ska ta oss ut på gatan! Då skaka det BRA! mina ben var som spagetti. Som Hawaiikillarna sa, that was freakin narrely! 6.9 på richterskalan! kom även två skalv till sen men mindre.....

Trodde verklligen det skulle bli som på haiti, när det bara blev värre å värre.....

Alla i CA har nästan bara väntat på att det ska komma en och vi har även prata om det att det borde snart komma en riktigt stor för det var så länge sen. 

men mammi å pappi vi mår bra. Syrran idag kunde du få vara lite orolig, för det var SCARY!

jag lagar nu svensk påskmiddag till alla. hoppas det kan bli uppskattat! 

Over and out from Shakyland! 

RSS 2.0