plugget som övergick i underbar solnedgång...

denna vecka har gått i pluggets tecken, i alla falll till stor del...;) idag har vi faktiskt varit flitiga nästan hela dagen, så vi tyckte att vi vid 4 tiden var värda att ta ut silverräven roger på en tur och kolla solnedgången uppe vid point loma. detta är något vi prata om sne vi kom hit och gud vad mysigt och fint det var.
från point loma har man även utsikt över hela san diego så detta blev en bra avslutning på dagen.
 
 
 
 

Från 0 till definitivt mer än 100....

O my God vilken kväll de blev igår. Efter lite tårar och övertalning på högnivå bestämde jag mig för att följa med! man är ju inte sämre än att man kan ändra sig så där i sista sekunden=) ser ner på förfest till våra kära norrmän. alltid lika trevligt med vårt lilla skandinaviska gäng. där efter vidare till vårt favvo hak Bar West, Ida B där kan vi snacka bra musik, du hade fullkomligt exploderat där inne=) önskar du kunde varit med igår. Bar west var igår giftigare  än någonsin och det var mycket skaka rumpa igår och en och annan liten incident!;) låter bilderna tala för sig själv. men en sak är säker, vissa av oss ska nog nästa gång försöka dansa stående och inte flytandes runt på golvet=)

så nu är vi en grupp trötta tjejer på rio vista och så en liten mackan!
 
 
 
 
 

 


min lilla mage....

då var det fredag igen och vi har precis ätit avskedsmiddag med anna och david, charlottas vänner som varit å hälsat på i 2 veckor. givetvis gick vi till vårt favvo hak, cheesecake factory! mumma! men min lilla mage är inte riktigt som den ska så nu ligger jag raklång på sängen och vill mest inte göra nått. var ju tänkt att det skulle bli utgång idag men nu är jag inte så säker längre att jag klarar det. får nog lyssna lite på min gamla kropp och kankse avstå från alkohol en dag till! tips på vad som kan hjälpa mot en inte helt okey mage mottages tacksamt! har försö med det mesta men nä verkar inte hjälpa med nått!!! känner mig mest som en levande spärrballong! 
så just nu trouble in paradise igen, vilka problem va?=)
hoppas ni haft en trevlig fredags kväll! 

Speciellt stora hälsningar till mormor, farmor, farfar. tråkigt att jag aldrig får prata med er i telefon men jag vet att ni läser bloggen i alla fall. lycka till på tisdag mormor lilla!! saknar er vet ni väl!


What a ride....

Jag dör, vilken rolig dag vi hade igår. Jag skrek och skrattade om vart annat och ibland var jag inte säker på om jag skulle komma ner levande. Jag har åkt de sjukaste bergådalbanorna i hela världen och alla som har chansen måste åka dit. Går inte att beskriva hur galna dessa attraktioner är...... önskar att ni alla kunnit fått följa med! Men Faster, för dig att det nog mer än någon gång innan enbart läge att passa väskor;)
 
 
 Den här åkte däremot inte jag! fy tusan!
 
Den här var det coolaste jag åkt ever.....X2 kolla videon


Palm Spring= hälsoresa

å vad vi hade det härligt hos familjen Oleson. vi blev ordentligt ompysslade och bortskämda. god grillmat, restaurangbesök och familjemys!
På lördagen ägnade vi hela dagen med familjen på fotbollsplanen och hejade på grabbarna. gud vad söta de är. sen har vi mestadels bara tagit det lugnt i huset, druckit vin och somnat tidigt. precis vad vi behövde efter att snittat en så där 4 tim sömn per natt nu ett tag. så nu är vi fit for fight att köra tiden ut!=)
kan inte fatta att mina pojkar blivit så stora. det är nu fem år sedan jag kom dit första gången. helt galet. då var jag 20 och då kan ni enkelt räkna ut min nuvarande ålder utan min hjälp=) är det nu man ska börja mörka den?=)
Förhoppningsvis åker jag upp och firar thanksgiving med familjen, mycket spännande ska det bli. Greg sa till mig, you better come hungry! (bäst du kommer hungrig) för äta är tydligen det enda man gör undre denna helg! passar mig utmärkt!
 
 
 
 
 


imorgon blir det åka av....

tjo ho mina vänner imrogon blir det åka av. vi har bestämt oss för att fara till six flags. världens nöjespark med bara rollercoasters! fy tusan vad det är kul där. har inte fått åka på flera år så jag är sjukt laddad. svensk gänget drar upp imorgon bitti och förhoppningsvis kommer vi att få en fantastisk dag med mycket skratt. får se om jag kan ta lite roliga bilder därifrån!


nu e jag trött....

Dålig uppdatering igen jag vet, men å jag hinner ju inte med ju.....
Veckorna har gått så himla forthär, men det vanliga varje vecka är att vi går i skolan, är ute en del, och har det underbart bra. Vi har hittat oss massa nya vänner att umgås med, alla skandinaver, danskarna får vi dock öva engelska med när vi är lite lätt salongsberusade, gröten i deras mun verkar växa vid de tillfällena. Vi har till och med hamnat mitt i ett landskrig mellan norrmän och danskar. Fast nu ahr vi bestämt oss för att hålla oss så neutrala som möjligt, som de svenskar vi är.

Helgen som var: LAS VEGAS!!! Herregud vilken stad, och det märks att vi inte är 20 längre, lite smått slitna fortfarande (det är onsdag kan finnas orsaker i utgång igår med).. Allting var hur extremt som helst, det var som att stiga in i en låtsas värld där alla tycktes tappa kontrollen helt och hållet. Vi bodde på Treasure Island mitt på stippen, när och bra till det mesta som var värt att se. Vi började resan med att hyra två jeepar, Black Panter och the Golden Arrow, (kuriosa eller fakta: blackpanter var snäppet vassare och kom alltid fram först) resan tuffades det sakta men säkert upp med massa musik och allsång, förmodligen första anledningen till att våra röster inte är som de skall. Med 11 pigga och förväntansfulla ungdomar inledde vi med en härlig thaimiddag på Tao. Sen blev det party på hotellet och utgång efter det. Utgången slutade dock lite väl drastiskt då det blev landskamp i boxning mellan en av norrmännen och dansken som var med oss, vilket ledde till en liten sjukvårdvistelse för en av deltagarna i publiken tack vare ett argt astma anfall. Men det andra tjejerna gillar ett uttryck jag ofta säger här i svåra stunder, så det tog vi till här också solen går upp imorgon med och därmed avslutades kvällen för en del av gänget.

Lördagen invigdes i världens sjukaste frukost/brunch/lunch/middags/ buffé ever! Man kunde fått valfrimängd champagne till, men å nej tack, ingen var så sugen.. Man kunde kombinera oxfilé, yoghurt, bär, potatismos, efterätter, frukter, räkor, lax, pizza, thaimat, sushi och pannkakor och sånt. Mätt och belåtna rullade vi tillbaka till hotellet och poolen innan lite turistning.

Kvällen erbjöd på utklädda moments från alla håll. Ni som har facebook kan se alla bilderna där. Jag tror det räcker med den informationen för den kvällen..

Nästa helg skall vi åka på Rehab i Palm Springs, vi skall besöka min au-pauir familj och bara leva familjeliv med dem. Skall bli underbart kul! Charlotta skall till LA med hennes vänner från Sverige.

Näe nu orkar jag faktiskt inte skriva så mycket mer, istället skall vi ut och böna med vår nya familjemedlem: Vi hälsar KURT välkommen, stilig silverräv som fräser i svängarna.  
Lite kort info om Rio Vista följer nu Liten lista med smeknamn och husregler följer här:

Charlotta: Skalman, lottie-pottie, hasande hälen
Sofia: Gammelgäddan Kötberg, Stampe
Frida: Multi-taskarn
Tanja: Pekka

Några husord:
Tagga andra så som du själv vill bli taggad
Chips från endast inhandlas vid speciella tillfällen så som förfest och bakfylla.
Du skall icke peta i maten (haha detta är faktiskt inte jag denna gång!, för den som trodde det!)

Puss Puss
Från oss!

Citat III
- “Who cares about the others except for NAFTA and EU? NO ONE! They are meaningless, poor people don’t matter for marketing people…”- Mr. Saghafi

Å herregud vilken helg. Ja man är ju inte 20 längre eller vad är det man ska säga nu när man är närmare 30 än 20? Det kostar på att dansa i stan. men vilken rolig helg vi haft i Vegas. Den staden bör alla ha på sin "måste resa till lista".
 

 

 


RSS 2.0