regn+midsommarfirande=sant

gör nu iordning mig för en dag på jobbet. vi ska idag ha midsommarfirande med dans runt stången och god mat. och som ett brev på posten kommer hällregn! nästan lite komiskt! men som en pappa sa igår när han hämta sin son och vi diskuterade det eventuella regn som skulle komma idag; det finns inga dåliga kläder......... så sant pappan. så på med regnkläderna.
 favvo i repris.......

detta kan bli bra.....

läste precis på en skvallersajt följande.....
Senaste nytt!!!!!

Jimmy Choo nästa samarbetspartner för H&M!

16:07 den 17 juni 2009 Jimmy Choo nästa samarbetspartner för H&M!..... intressant

tillbax till verkligheten

herregud vad det så här det var att jobba full tid. är helt slut efter att ha börjat jobba fullt igen. alla de små godingarna på jobbet får mig att vara helt slut på kvällen. men jag tycker på ett vis det är ganska skönt, har känt mig  understimulerad i skolan och haft en del sovproblem, men inte nu längre mina vänner!
känner mig som vuxen på riktigt nu igen, har jobbat hela dagen, vattnat mina blommor, betalt räkningar och tillslut lagat mat till sambon min......
klart slut från sofia som är back i reality!  
 sambon min.......

ond bråd död....

nu när plugget är slut, kan jag äntligen börja läsa böcker igen, suget har kommit tillbaxs. är väldigt avslappnande att läsa och jag allt jag annars brukar älta och fundera över försvinner när jag läser. mamma kom upp med en ny bok till mig som hon trodde skulle passa mig perfekt. Nattfäk, en deckare såklart!!!! läs den vet jag och skriv vad ni tycker.
                                                                                       
Handlingen är att familjen Westin har sålt sin fina Brommavilla för en gammal gård på Öland. Gården, Åludden, har stått obebodd en tid men Westins gillar att renovera. Det sägs att gården är byggd på timmer från ett skepp som gick under i fåken för länge sedan, och att grunden kommer från ett gammalt kapell. Vistelsen på Öland blir dock inte som familjen har tänkt sig, och det går spökhistorier om gården.

första uppdraget!

nu är man ju examinerad eventmanager, kanske låter flådigare än vad det är=) men jag har i alla fall en titel, jag är något mer än jag var innan jag börja plugga! så nu ska jag börja försöka hitta lite jobb som faktiakt rör det jag studerat till. Har faktiskt mitt första uppdrag här i veckan och ett riktigt roligt sådant,  planera och arrangera fest! Älskar när det är lite mindre privata tillställningar, att få göra det mer personligt. Så i dagarna två nu kommer jag vara härligt uptagen av detta.... känns skönt att äntligen få göra något som jag tycker så mycket om. Låt nu bara vädergudrana vara på vår sida! 
   

tillbaxs....

hej kära vänner. har hållit mig undan ett tag från bloggandet nu då mitt exjobb gjort att jag helt enkelt inte orkat skriva på något annat! exjobbet är nu äntligen klar och idag är det GRADUATIONDAY!!!! My God hur snabbt har inte två år gått..... dagen i dag är bitter sweet! härligt att få ta en examen, moget!=) men så tråkigt att skiljas från en underbar grupp människor!  men ska njuta av denna dag och ha det mer än kul med eventarna 07! 
Xo
 när man ska iväg å exjobba  finns inga dåliga väder...........bara extremt fula kläder!!!!

RSS 2.0