Exjobb = paus i bloggandet

det här exjobbet tar knäcken på mig, blir ju inte alltid som man tänkt sig! suck! men är över den 25 maj å ska då försöka bli inspirerad att skriva igen, just nu är bara allt sånt så jobbigt!!!! det betyder ingen bra kvalité.
så bli inte förvånade om det inte skrivs något på två en vecka!
men sen tar jag examen den 4 juni!!! Jippi! kom gärna å titta på vår utställning den 4 juni mellan 12-15 på campus!
puss hej, från en omotiverad sofia

födelsedagslunch

fick underbart godd lunch hos syrran idag, då vi som sagt firar far. Bakpotatis med kräftröra! mumma!!!
Olle grattar morfar!!!!  har fortfarande lite svårt med att min "unga, fräscha"=) far kallas morfar!=)

Song of the day...

såg en intervju med Jessica Simpson idag, hennes idol är Dolly Parton, å jag får erkänna att jag också verkligen gillar denna storbystade kvinna starkt. nu hade jessica tydligen fått göra en duett med henne på sitt nya album! den var kanon tycker jag, men sen är det väl typ bara jag som är svag för lite countryinslag i musik?=)  Lyssna på Do you know

Happy Birthday Daddy...

I dag är det världens bästa pappas födelsedag! Vi firade han igår med god middag och paket! För allt det han alltid gör och ger oss vore han värld att få det allra bästa & jag bara hoppas att jag någon gång ska kunna ge tillbaxs en del av allt!
Så stort Grattis lilla far! Love Ya!
  Daddy Cool!!!  

"to do listor"....

"to do listor" is da shit! har kommit på att jag nog har en förkärlek till dessa listor. hur kul är dte inte att få checka av en punkt på den lista man skirvit=) haha låter som att jag ett extremt hektiskt liv som kräver detta, men de enklaste saker som att slänga soperna kan få komma med, för då får man mer att boka av!=) den här kraffsa jag ihop igår innan läggdags, kontrollbehov, kanske;)  två bokar än så länge!

afterwork...

igår efter jobbet tyckte vi det kunde vara kul att ta en sväng ner på stan. så jag, lovisa och kickan ifrån jobbet gjorde det bästa av det vi hade på oss och försökte få bort pizzalukten så mycket som möjligt för att sen styra stegen först mot cheers and beers sen till oscars för en drink på redroom.
hade ju även fått med mig min underbara vän ida, som alltid gör mig så glad. Å igår var inget undantag, gud vilken härligt kul kväll vi hade.
det roliga är att vi fyra inte brukar umgås ihop och det är alltid kul och lärorikt att träffa andra än de man i vanliga fall umgås med. testa själva! nya erfarenheter är alltid bra för sin egen utveckling!
nu drar jag till jobbet igen.......
 


tack gode gud för Rachel Ray....

vakna helt svettig inatt vid halv 4 efter en av det läskigate och verkligaste mardrömmarna jag haft! vågade knappt röra mig i sängen då jag var säker på att det var någon i lägenheten, låg där och lyssna en stund och vågade till slut saträcka mig efter fjärrkontrollen för att få på tv:n! den går på och Tack Gode Gud är det Rachel Rays Show på tv!!! vem kunde ana det klockan 4 på morgonen! Vem tusan kan vara rädd när lilla Rachel visar sig i rutan! så hon fick stå på en stund tills jag vågade upp och titta runt! kan låta barnsligt men var rädd som satan...... låg vaken tills ljuste sipprade in genom rutan och är nu mer än glad att jag ligger hel i sängen och åter frukost! så idag ska jag njuta av livet!!!!!


partille johnny

är det någon mer än jag som funderat över det nya modet som tydligen vuxit bland de yngre. Det är med att sätta hårsnoddar på smalbenen över jeansen och sen ha extremt sprejat hår. vi diskuterade detta idag i skolan och mina göteborgsvänner i klassen sa att dessa personer kallas för "partillejohnnys" haha, helt sjukt! ser verkligen inte klokt ut, betyder det att jag blivit gammal, då jag inte förstår det häftiga i detta?:) kolla även i klippen på youtube!
 mode?????

någon sa....

blir mycke tv nu, å idag fick någon frågan om vad det bästa rådet de fått var, och hon svarade att hennes morfar alltid sa;
du kan antingen skratta eller gråta, det är ditt val! 
jag vet inte varför, men jag gillar det! oavsett vad som händer har du alltid ett val! even if life stinks you can always laugh! 
så nästa gång du mår som en kratta, så vet du i alla fall att du har ett val som endast du kan påverka! det kan ingen ta ifrån dig!

vad hände...

den här nedrans förkylningen/influensen vill inte ge sig, inne på tredje dagen i däck! inte alls likt mig. så tråkigt! orkar jag batra lika still i soffan är något på tok, brukar bli rastlös efter en timme i soffan vanligtvis!  men tänkte faktiskt följa kristinas råd å börja läsa twilightböckerna, så sticker nog ner dit nu för att köpa en. så ser ni någon längs vägen som ligger i en skethög är det nog bara jag som pausar, då förkylningen reducerat min framkommlighet avservärt!  


något positivt är i alla fall att resan nu är bokad! 17 augusti drar vi till ett soligt kaliforninen!


idag är det daxs.....

idag ska jag träffa tanja och frida igen, för att boka flyg och möte på ambassaden. har faktiskt hittat lite billigare flyg idag, å det var faktsikt  direkt till San Diego. vill vi slippa flyga om bromma läggs de på 200 kr, det kanske kan vara värt det? eller? 
   
 

valborg....

blev lite bild dokumentation på valborg. Ja det var grymt mycket folk!!!! 
      

yes jag klarade det.....

ida, jag har fixat något tekniskt själv!!!! du har ju varit på mig om att fixa kamera, nu har jag lycktas installera min telefon till datorn!!! gud vad stolt jag är över mig själv. så nu kan jag bli bättre på att lägga upp bilder!!!! 
 jag å min prins

konstigt, jag sjuk!!!!

ja visst är det, jag är sjuk! händer aldrig! som vanligt ingen feber, men ont i halsen, hosta å snuvig! sånt här får jag panik på! förhoppningsvis är det över tills i morgon=) ungefär så länge som jag brukar ´vara sjuk! så sängliggande idag! visst är måndagar härliga, NOT!!!

really good....Twilight

har precis kommit hem ifrån syrran och starre då vi ikväll haft movienight. syrran var till en början skeptisk till mitt filmval och sa att hon kunde tänka sig börja kolla, men att hon ev skulle vika av..... gud så fel hon hade. filmen var alltså Twilight, som fått oerhört mycket bra kritik, för att vara en vampyrfilm, så jag har väntat på att den skulle komma ut på dvd så man kunde få se om det verkligen stämde. jag ska erkänna att jag inte heller var speciellt positivt inställd, men ville ge den en chans. Å Gud Vilken TUR jag gjorde det. Den var SUPER! Vi satt spikade alla tre under hela filmen och jag kolla inte på klóckan en enda gång på två timmar trots att det blev sent!  Så gott folk hhyr den snarats, jag väntar nu på en stundande tvåa och funderar på att läsa böckerna!
är så mysigt att ha någon att kolla film med, jag gillar att diskutera under filmens gång (vet att det inte är uppskattat av alla=), så tråkigt att göra det med sig själv bara.
så tack syrran å starre för en mysig söndag!
Å Ja Ida, jag har faktiskt kollat under sängen och bakom duschdraperiet när jag kom hem, är lite rädd!!!!
natti!!!
  

early morning???

vakna 8:15, vad gör man då, vädret är ju underbart men känns lite tidigt för stranden. det tog emot men jag fick börja städa min allt mer än rena lägenhet. så nu är hälften nästan gjort, resten blir i eftermiddag! BRA till mig själv! sen har jag en önskan om att motionera idag, men frågan är inne el ute!
I vilket fall är det en underbar dag, ska nog jobba på att få lite mer färg, än så länge har bara framsidan fått sig en del!
tack till fam bengtsson för underbart god grillad fisk igår, är så härligt att för en gång skull få sätta sig till dukat bord!

planet blue

har åter igen hitatt en ny sida som har mcyket snygga grejer och som även har en butik i LA, så dit blir det förhoppnings ett besök till nu i höst.  ta en titt på planet blue 
 tydligen väldigt hipp:)

tillbaxs.....

borta bra men hemma bäst, jo tack efter en härlig tid är det skönt att vara hemma igen. har haft det underbart roligt och blivit väl omhändertagen av killarna på delphi.
har idag fått solat lite med fam bengtsson på getterön och ska nu bli bjuden på mat i lugnet. lyx! min lilla extra familj!
äntligen har man börjat få lite färg igen......

RSS 2.0