Då tar vi helg.....

Igår löste sig det mesta i skolan, Thank God! Fått kurserna klara, såg så mörkt ut i början, men skam den som ger sig, tror redan vissa lärare är sjukt trött på mig, men skit samma fick klassen i alla fall.
Så i och med detta gick jag och gustav på helg i går eftermiddag med flaggan i topp. Härligt när helgen börjar på en onsdag. Så vi tog gustavs cabbe och drog ner till PB och Mission Beach för en långpromenad i solen.! Härligt och underbart vackert!

Ikväll blir det återigen fest nere hos grabbarna i misson och till helgen mina vänner väntas stordåd. Har fått biljetter till Steve Angellos konsert i LA och med efterföljande efterfest tillsammans med honom, tyvärr har jag än så länge ingen direkt relation till hans musik, men alla killar är tydligen helt i extas så förhoppningarna är höga!
 
 
 
I am so HAPPY!=)

Jag är nu så american....

sitter nu uppkrupen i soffan med courtney å vovvarna! har precis tagit steget närmare att bli en riktig amerikan. vi har ätit vår kvällsmat vid varsit coffeetable och kollat på Obamas tal till folket som ikväll sänds på de allra flesta kanaler. Courtney förklara så gott hon kan om vad som sägs och vad som händer.
O My Gud, vilket spektakel! Men ska man bli en del av the socity så.....

School+Internship

Det här med skolan går inget vidare hittils. Miljarders med crashers i varje klass och hysterin är total, stackars lärare är helt svettiga. jag blir faktiskt jävligt irriterad, jag vill ju gärna läsa klasser jag kan använda mig av och vi har ju redan läst några marketing klasser så vi har inte så många vi kan läsa, därför är det ännu svårare för oss! Så jag hoppas att vi efter denna vecka kan få lite mer klarhet och faktiskt kunna plugga på riktigt. känns lite meningslöst att fokusera på klasserna när man ändå inte vet om man får gå där! 


Så det positiva i alla fall som jag hållt på lite är att jag fått mitt internship klart! Ska vara två dagar i veckan på Svensk-Amerikanska Handelskammaren här i San Diego! Känns kanon och kan verkligen vara användbart i framtiden och oerhört lärorikt! Ska idag träffa Magnus som är chef på SACC över en fika och diskutera lite vad som mina uppgifter ska bli!

Sen är det ju i vanlig ordning Taco Tuesday ikväll och det får inte missas=) el hur Rio babes? =)

PussPuss

Söndagspromenad.

I söndags morse var det återigen sol och vi tyckte det var daxs att börja röra på benen efter inte så mycket motion sen vi kom hit! Så Courtney, Jag, Roxy och Penny begav oss ut för att få mig bekant med området.

La Jolla rundtur.....

Var som sagt på en liten rundtur i La Jolla med Court och hennes mamma! Helt fantastiskt här! Take a look!
 

 

 
  

Så mina nya hoods är bättre än bäst!


SD lokaltrafik!

Jaha då var det min absoluta favoritdag i veckan, måndag! ja eller så var det inte det! men men i det ska jag ner till skolan igen och fightas med alla andra crashers som vill in i klasserna! Jag har föröskt skriva ihop ett fjäskigt mail till våra lärare om hur mycket vi behöver dessa klasserna, vi stackars svenskar!=) 
Så ska bara fixa iordning mig och sen ska lokaltrafiken testas idag. buss+trolley! Ida, tack för P3 dokumentärerna vilka underbara flyg+buss+trolley turer jag kan ha! Gillar just nu att åka kollektivt, jag får chansen att lära känna min omgivning!
Så Happy Monday på er!
(lovar jag ska lägga upp lite bilder senare idag!)
xx

Så var man här igen....

änrligen här i SD igen, lika underbart som jag kom ihåg! dock kunde vädret har börjat lite bättre. första dagarna har vi i princip haft regn, storm, orkan, åska, blixtar, you name it! å för er som inte varit här så verkar det som om CA borna blir lika överrumplande varje gång det regnar, alla affärer läcker in, vägar och hus blir översvämmade för vattnet har inte någonstanns att ta vägen! smärre kaos med andra ord!
Men nu tittar solen äntligen fram och det finns hopp om livet... ska lägga ut lite fina bilder jag tog i går nere vid vattnet i La Jolla. Jag, Courtney och hennes underbart söta mamma tog en lite minitur igår och kollade in mina nya hoods!
See ya later

La Jolla å San Diego

för att så många som möjligt av er ska komma å hälsa på mig,
lägger jag ut lite trevliga bilder å länkar som ska öka suget av resa över. kanske inte jag är anledning nog.....
 La Jolla
  
 SD
 
här får ni tips om vad att se å göra i San Diego. Jag ingår som privatguide!=) 

www.flygresor.se kan ni hitta riktigt bra pris på biljetter!

Så för att citera mammas kollegor; "det är bara att ta några extrapass", inte mer med det!

Mi Casa, står öppet!

jaha då var det dax igen.....

HELT galet, sjukt, crazy you name it, jag ska alltså åter igen fara till soliga San Diego. Kan inte riktigt ta till mig det! men är nu fantastiskt lycklig för att jag tog beslutet. tack mina underbara föräldrar och vänner som stötar mig och hjälper mig när livet inte alltid blir som man tänkt sig och man känner sig vilsnare än någonsin förr! Allt har en mening, även om man inbland funderar på hur mycket man ska utsättas för innan man hittar rätt och gör man verkligen det. mamma min var söt å sa att mitt 2010 har än så länge inte börjat 100%igt men från å med nu kan det bara bli bättre!

Ska nu plugga ytterliggare en termin på SDSU och även ha ett internship, på ett ställe jag tror kommer bli fantastiskt bra! men håller lite på det! 

Har en ny roomie nu, Courtney Hoffman, en fantastisk tjej som bor i underbara La Jolla. Så på köpet blir jag nu även hund och marsvinsägare, tjoflöjt så steg jag på vuxenskalan igen, hus, vovve, sambo, bil. back on track med andra ord.

Ska försöka få ordning på skrivandet här igen, jag lovar LARS!=) 

Så detta inlägg får bli det första på starten av resa 2. Tål att sägas igen CRAZY! 
åter tilll packning och sedan pizzamys med mina nu 4 brädade exsambos! NEJ ni kan inte ersättas jag lovar men Courtney visade ju prov på igår att hon mer än tillräkligt fixar kraven för att bli en del av riokvartetten. hon backar upp oss!!!!
 
Courtney & John, fantastiskt underbara människor! Kommer ha SÅ mycket
kul med dem i vår!   
 
Court fixar thanksgivning middag! detta i mitt kommande hem!
 

vardagsrummet med tillhörande soffpotatisar! även mina nya husdjur, har ju sagt att
jag inte gillar "bajspåsnörethundar" men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig??!!! 


RSS 2.0