flyttdaxs och så lite fest.....

så fick jag allt för att jag inte kunde hjälpa till och flytta ur min lägenhet hemma.... mamma och pappa jag har nu fått min beskärda del av att flytta här i San Diego i 40 gradig värme=) ni  är guld värda!
jag och tanja hjälpte john att flytta i lördgas morse. oj då vad det kan bli skitigt av 3 killar som bor tillsammans. men jag är nu i alla fall en jäkel på att tvätta heltäckningsmattor, ett yrke att luta sig tillbaka på. jag och tanja var därför rätt möra på kvällen men fikc ändå till en utgång med killarna på kvällen....
       jäklar vad bra vi är.....    
      2 beer pong teams=)

TGIF

Jaha då var de fredag igen och gud ´vad två veckor kan gå fort. på måndag ska då äntligen skolan börja och kankse lite rutiner. har faktiskt kommit in på en kurs så nu har jag en mindre och försöka crascha! det kan bli rätt hektiskt på tisdag när man ska rusa runt och försöka få plats på kurser. på ett campus som är lika stort som lilla galtabäck=) kankse ska ta en surfkurs på skolan då jag måste å ihop tillräkligt med poäng, men vågorna och strömmarna här e enorma så får se om jag vågar. gör gustav de så har jag sagt att jag ska överväga, då har jag nån med mig i fall de skulle gå åt skogen!
idag blir det som vanligt nog mest poolhäng el beachen och till kvällen kanske lite mys i jaccuzzin. ha de gott där hemma.
min adress:
8586 rio san diego drive #4438 92 108 CA San Diego USA 
puss på er 
 vår ena pool, och grillplats i bakgrunden

Grattis Frida

igår fyllde vår sambo Frida 24 år, det skulle givetvis firas på bästa sätt. vi gjorde frukost på sängen och sjöng så fint. sen hade vi de mysigt på dagen och låg och gotta oss vid poolen. på eftermiddagen tog vi henne på en överraskningsmiddag till vårat kära cheese cake factory där vi frossa i god mat och tårta! sen var det fest härpå kvällen med lite guests och sen vidare ner till Mission Beach till något hak, var ingen riktigt höjdare men allt var snorbilligt och nu har man fått uppleva något verkligen äkta amerikanskt!  Vi har ju en ny inneboende också, alex som jag och tanja pluggat med. han bor nu mera i vardagsrummet, frågan är om han vet vad han gett sig in på=) 
          
     med andra ord en underbar kväll......

här var jag igen.....

hej alla hemma. är inte super snabb på att uppdatera men som sagt det är myche nu....=) shopping, strandhäng, party, skolabesök, ja jag vet livet är bra jobbigt ibland. inte blir det bättre av att det är 35 grader för de mesta!
men här e lite bilder från den gågna veckan,  de andra tjejerna har lite fler bilder som jag hoppas kunna lägga upp snart.
vi har träffat två svenska tjejer, louise och joanna som vi nu hänger en del med. super mysiga tjejer som passar väl in i vår blonda familj.

 


Ordning på torpet och nu blir de fest......

då var de fredag och äntligen lite välbehövlig vila! igår var det massor av saker som skulle fixas igen och vi hade ju givitvis lyckats glömma delar till vår soffa så igår var vi på ikea igen!=) men nu är lägenheten fixad och alla möbler är ihop skruvade, ett hem bestående av IKEA möbler innbär en hel del skruvande å med de blåsor i händerna!  Även matförrådet är påfyllt, tack gode gud för vår vän Jon som tålmoddigt kör runt oss. Igår kom även en annan svensk kille ner, Gustav som också ska plugga här, så ikväll ska vi tjejer, John och Gustav till en tjej som har privat kock å äta och sen ska vi vidare till en club där John känner någon som fixar så vi får ett VIP-bord, jo tack livet är härligt än så länge!

Fick även skrivit in oss på skolan igår så nu ska vi bara försöka komma in på kurserna! På trollyn på väg till skolan fråga ne man oss om vi var någon forma av organisation/sekt då vi alla såg likadana ut=) har varit lite väl många blondinkommentarer sen vi kom hit, det roliga är att vi sprang på två svenska tjejer på skolan som även de såg ut som kopier av oss, så detta kan bli en farlig kombination=)

Igår kväll var vi å åt med gamlingarna i Old Town på en jättemysig mexikanskrestaurang, hela Old Town är verkligen ett mysigt ställe, fattar inte att jag missat de innan! 

          
          Vår lya!

idag är det mycket!

jippi, nu har vi fått boende! I mission valley på ett ställe som heter The Promenade. Super fint med två badrum två balkonger, öppen spis. Vi har ett stort gym där vi varje vecka kan få hjälp av personligtränare, egen biosalong, egna konferensrum, pool, jacuzzi, grilllplatser, egna resturanger och coffeshops, jag vet inte men sa jag att livet kan vara bra härligt! Så idag ska vi försöka få ta i möbler och få det till att bli lite mer ett hem, så IKEA here we come. Sen ska vi ringa för att få el osv. Allt är verkligen omständigt här. Tror vi skrev på hundra papper om lägenheten, sen var jag tvungen att fixa ett bankkort så vi kunde lämna moneyorder, eller checks vid betalninbg av hyran. de är ju inte supermoderna här!
Men nu har vi även skaffat mobil nummer om ni vill ringa 619-80 88 092.

Igår var vi även på tacotuesday och drack monster margeritas, detta landet kör verkligne kingsize på de mesta. Har även lärt mig spelet beerpong som säkert inom kort kan bli en osgren=)

Idag står ävne lunch med Kimberly och barnen på to do listan, det blir cheesecake factory! Yes.

Sköt om er där hemma, så får vi se när vi kan få fixat internet i vår nya crib! 
                                

We are here.....

då var vi äntligen i SD! Underbart, då flyga inte tillhör det roligaste jag vet. Tror jag prövat alla ställningar som går att ha i en flygplansstol för att kunna sova en stund men blir du inte störd av skrickande ungar så är dte någon i personalen som försöker säga något i de enbart brussande högtalarna! Med tanke på att jag är Fröken Insomnia så blev det alldeles för lite sömn! var väl uppe i dryga 30 timmar igår!
Jag och frida lyckades bli uppraggade redan på flyget mellan Frankfurt och Philli, av vår stuart, som var allt annat än blyg och han gav oss sitt nummer=) amerikanare är verkligen pang på=) hela vår del av flyget avr nog road av att höra han stå där och flörta för smidigt gjorde han de inte, men chokladtårtan vi fick av han var god i alla fall=)

Nu ska vi bara duscha sen kommer Tanjas kompis jon och hämtar oss, vi ska kolla lägenheten, skaffa mobil, och lite annat smått å gott! Sen ikväll ska vi på tacotuesday med mängder av frozen margaritas! nu börjar det härliga livet!  
bildbeviset på stuart ricks nummer! bildbeviset, Stuart Ricks nummer!=)

RSS 2.0