Tillbaxs.....

jaha ska jag kanske göra ett nytt försök med att blogga=) nu har jag snart varit här i en vecka å jag som trodde att det nog bara skulle bli en  snabbvisit på några veckor, hoppas nu mer än någonsin på att kunna stanna! =) redan första dagen förstod jag varför jag i maj så gärna ville komma tillbaxs till mitt härliga san diego.
Resan hit var dock mer än bra, som ni säkert alla hört, så en dag senare landa jag i soliga californien. det mest störande på hela resan var nog dock det tekniska fel som uppstod på första flighten. Ni vet det där pling ljudet som uppstår när någon vill att flygvärdinnan ska komma, det hackade upp sig och därför hade man det ljudet i öronen i 5 utav 9 h, hjälpte inte att ha i hörlurar! så nu vet jag hur det känns att ha tinitus gånger 100!

Under veckan har följandes hunnit med.

1. immigrationsbesök vilket var lyckat, så nu väntar jag på ett samtal som ska tala om hur min framtid här i usa kommer bli. håll tummarna.
2. Lyckades få tillbaxs mitt gamla nr här! YES!
3. Är nu inneboende hos Armin å Derek. Mer än snällt av dem att låta mig bo gratis hos dem tills allt blir klart.
4. Swedish Pubcrawl i lördags myche lyckat, bland annat tack vare en mycket trevlig aussieboy=) 
5. ett besök på outleten las americas som höll på att sluta på andra sidan gränsen. Jag sa till armin glöm nu inte svänga av på sista avfarten annars hamnar vi i gränskön. ojdå 5 min senare drar han i hög hastighet förbi avfarten med mig och amelie skrikandes i bilen, vad gör du! som tur var var det denna laborday inte så lång kö så vi fick göra en uturn å vinkade glatt till boarderpatrol=)
6. Nicky, dereks flickvän tog med mig å amelie för att lyssna på Jason Reeves, en fantastisk kille! ta å kolla upp han på spotify! Spec du Ida B! 

Ja det var nog veckan i korthet, å ikväll drar vi ut i PBnatten för lite TacoTuesday!
Puss på er.

RSS 2.0