nu e jag trött....

Dålig uppdatering igen jag vet, men å jag hinner ju inte med ju.....
Veckorna har gått så himla forthär, men det vanliga varje vecka är att vi går i skolan, är ute en del, och har det underbart bra. Vi har hittat oss massa nya vänner att umgås med, alla skandinaver, danskarna får vi dock öva engelska med när vi är lite lätt salongsberusade, gröten i deras mun verkar växa vid de tillfällena. Vi har till och med hamnat mitt i ett landskrig mellan norrmän och danskar. Fast nu ahr vi bestämt oss för att hålla oss så neutrala som möjligt, som de svenskar vi är.

Helgen som var: LAS VEGAS!!! Herregud vilken stad, och det märks att vi inte är 20 längre, lite smått slitna fortfarande (det är onsdag kan finnas orsaker i utgång igår med).. Allting var hur extremt som helst, det var som att stiga in i en låtsas värld där alla tycktes tappa kontrollen helt och hållet. Vi bodde på Treasure Island mitt på stippen, när och bra till det mesta som var värt att se. Vi började resan med att hyra två jeepar, Black Panter och the Golden Arrow, (kuriosa eller fakta: blackpanter var snäppet vassare och kom alltid fram först) resan tuffades det sakta men säkert upp med massa musik och allsång, förmodligen första anledningen till att våra röster inte är som de skall. Med 11 pigga och förväntansfulla ungdomar inledde vi med en härlig thaimiddag på Tao. Sen blev det party på hotellet och utgång efter det. Utgången slutade dock lite väl drastiskt då det blev landskamp i boxning mellan en av norrmännen och dansken som var med oss, vilket ledde till en liten sjukvårdvistelse för en av deltagarna i publiken tack vare ett argt astma anfall. Men det andra tjejerna gillar ett uttryck jag ofta säger här i svåra stunder, så det tog vi till här också solen går upp imorgon med och därmed avslutades kvällen för en del av gänget.

Lördagen invigdes i världens sjukaste frukost/brunch/lunch/middags/ buffé ever! Man kunde fått valfrimängd champagne till, men å nej tack, ingen var så sugen.. Man kunde kombinera oxfilé, yoghurt, bär, potatismos, efterätter, frukter, räkor, lax, pizza, thaimat, sushi och pannkakor och sånt. Mätt och belåtna rullade vi tillbaka till hotellet och poolen innan lite turistning.

Kvällen erbjöd på utklädda moments från alla håll. Ni som har facebook kan se alla bilderna där. Jag tror det räcker med den informationen för den kvällen..

Nästa helg skall vi åka på Rehab i Palm Springs, vi skall besöka min au-pauir familj och bara leva familjeliv med dem. Skall bli underbart kul! Charlotta skall till LA med hennes vänner från Sverige.

Näe nu orkar jag faktiskt inte skriva så mycket mer, istället skall vi ut och böna med vår nya familjemedlem: Vi hälsar KURT välkommen, stilig silverräv som fräser i svängarna.  
Lite kort info om Rio Vista följer nu Liten lista med smeknamn och husregler följer här:

Charlotta: Skalman, lottie-pottie, hasande hälen
Sofia: Gammelgäddan Kötberg, Stampe
Frida: Multi-taskarn
Tanja: Pekka

Några husord:
Tagga andra så som du själv vill bli taggad
Chips från endast inhandlas vid speciella tillfällen så som förfest och bakfylla.
Du skall icke peta i maten (haha detta är faktiskt inte jag denna gång!, för den som trodde det!)

Puss Puss
Från oss!

Citat III
- “Who cares about the others except for NAFTA and EU? NO ONE! They are meaningless, poor people don’t matter for marketing people…”- Mr. Saghafi

Å herregud vilken helg. Ja man är ju inte 20 längre eller vad är det man ska säga nu när man är närmare 30 än 20? Det kostar på att dansa i stan. men vilken rolig helg vi haft i Vegas. Den staden bör alla ha på sin "måste resa till lista".
 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0